Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra

Koncertom koji će se održati u nedelju, 24. maja u novosadskoj Sinagogi s početkom u 20 časova, Vojvođanski simfonijski orkestar zaokružiće još jednu uspešnu koncertnu sezonu.

Nakon što je u martu 2014. boravio u našem gradu kao član žirija na internacionalnom pijanističkom takmičenju Memorijal "Isidor Bajić", Antonio Di Kristofano se na poziv "simfoničara" vraća kao solista u popularnom Rahmanjinovljevom Drugom klavirskom koncertu.

U drugom delu programa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće izvedena najznačajnija Bramsova Četvrta simfonija. Za dirigentskim pultom biće ugledni italijanski dirigent maestro Đankarlo De Lorenco. Simfoničari pozivaju sve svoje prijatelje da zajedno isprate 14. sezonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.