Koncert Jovana Kolundžije u Rumi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2018, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert Jovana Kolundžije u Rumi

Koncert proslavljenog violiniste Jovana Kolundžije, održan je u Kulturnom centru "Brana Crnčević" u Rumi, pred brojnom publikom koja je uživala u prijatnom zvuku violine ovog vrsnog umetnika.

Rumska publika je sa oduševljenjem dočekala nastup proslavljenog violiniste, pa ni reči hvale nisu mogle izostati po završetku koncerta.

Zavidna svetska karijera i više od četiri hiljade održanih koncerata u zemlji i svetu, dovoljno je da opišu Jovanov maestralni nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pred rumskom publikom. Ali i njegovi utisci nakon odlaska sa bine bili su više nego lepi.

Izvedbe Kolundžije poznate su po ambicioznim, često svetski premijernim programima. Tako se i pred publikom u Rumi predstavio.

Jovanov saradnik i pratnja na klaviru bila je njegova sestra, Nada Kolundžija. Prijatni zvuci ispunili su Kulturni centar u Rumi, a publika je sa koncerta ponela samo lepe utiske u želji da ovaj izvrsni umetnik ponovo poseti njihov grad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.