Komšije pomogle Petrovićima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije pomogle Petrovićima

KOVIN -

Od kako im je preminulo najmlađe dete, a drugi sin oboleo i trenutno je na lečenju u Beogradu za porodicu Petrović iz sela Pločica kod Kovina nastupili su teški dani.

Da sve bude gore kuća u kojoj žive potpuno je neuslovna. Srđan Petrović, otac porodice, počeo je da gradi novu, ali kada mu je sin preminuo radovi su obustavljeni.

Šestočlana porodica živi sa osam hiljada dinara mesečno, jer je Petrović u međuvremenu ostao bez posla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Meštani ovog sela odlučili su da pomognu Petrovićima, a komšija Aleksandar Kerkez dao im je na korišćenje svoju kuću.

I članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva organizovali su prikupljanje novca u selu i do sada skupili 115 hiljada dinara.

Nakon svega, Petrovići se nadaju dobrim vestima iz bolnice u Beogradu, dolasku sina u novi dom i početku nekog lepšeg života.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Kada je najteže - komšije pomažu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Mar.2013

KOVIN -..Od kako im je preminulo najmlađe dete, a drugi sin oboleo i trenutno je na lečenju u Beogradu, za porodicu Petrović iz sela Pločica kod Kovina nastupili su teški dani...Da sve bude gore kuća u kojoj žive potpuno je neuslovna. Srđan Petrović, otac porodice, počeo je da gradi novu, ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.