Kompanija NIS nudi povlastice poljoprivrednicima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2022, 23:13

Kompanija NIS nudi povlastice poljoprivrednicima

Na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu predstavila se i kompanija NIS. Ona je svojim korisnicima ponudila kartice sa pogodnostima.

Na ovogodišnjem Poljoprivrednom sajmu, kompanija NIS predstavila je proizvode i usluge posebno kreirane za poljoprivrednike ali i ponudu za korisnike Nis petrol i Gazprom benzinskih stanica. Poseban značaj imaju 3 nove kartice.

Svi zainteresovani koji još nisu postali članovi NIS-ovog programa za poljoprivrednike, na štandu kompanije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Master hali sajma mogu da preuzmu pristupnicu za jednu od tri kartice.

Ukoliko ste korisnik kartice "Sa nama na putu", tokom 7 dana trajanja sajma, možete učestvovati u nagradnoj igri, zavrteti točak i dobiti vredne nagrade među kojima je glavna 49.200 bonus poena na kartici.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.