Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Maj.2023, 06:29

Sedam dana nakon zločina učenici se vraćaju u školu "Vladislav Ribnikar" – umesto nastave, razgovori i podrška

Nedelju dana nakon tragedije u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar”, učenici se vraćaju u klupe. Umesto uobičajene nastave, deci će biti pružena podrška i otvoren razgovor. Nastava će početi onda kada učenici i nastavnici procene da je za to došlo vreme.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dvoje ranjenih još uvek kritično; Apel: Ovo nije vreme za šalu; Uhapšen učenik, pretio automatom

Izvor: B92, 10.Maj.2023

Odložena je komemoracija tragično nastradalima u Osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koja je trebalo da bude održana u sredu u Skupštini grada Beograda...Dva masakra, na Vračaru i kod Mladenovca, šokirali su celokupno društvo, a oporavak od tragedije trajaće dugo...Pratite nas na našoj Facebook...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.