Kokeza se izvinio: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Jun.2019, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza se izvinio: Poraz u Ukrajini sraman, analiza u sredu

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza izvinio se danas naciji za težak poraz u Ukrajini (5:0) i pozvao javnost da pruži podršku reprezentativcima i selektoru Mladenu Krstajiću pred meč protiv Litvanije, posle čega će biti napravljena detaljna analiza svega urađenog.

Kokeza je, u društvu potpredsednika Marka Pantelića i Nenada Bjekovića, kao i sportskog direktora Darka Kovačevića, na konferenciji za medije u Kući fudbala poručio je da je nedopustiv način >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i pristup u Lavovu.

"U lično ime, u ime FSS, fudbalera i stručnog štaba izvinjavam se naciji zbog debakla u Ukrajini, lošoj utakmici i sramnom poraza. To je nedopustivo...I ranije je bilo poraza, biće ih i u budućnosti, ali ono što je sporno je način. Dobar deo odgovornosti ima rukovodstvo na čelu samnom i stručni štab", rekao je Kokeza u Staroj Pazovi.

On je naveo da je sadašnji tim "orlova" najbolje što imamo i da igrači moraju da "ginu" za nacionalni dres.

"Moraju da daju sve od sebe, više nego u klubovima. Nacionalni dres je svetinja i ne može da bude manje vrednovanje od klupskog", kazao je predsednik FSS.

Prema njegovim rečima. prioritet celog Saveza je plasman na EURO koji se čeka dve decenije.

"Verujem da naši fudbaleri to mogu da urade i da će to u narednim utakmicama pokazati. Sve ostale stvari, pitanja, analize, imaćemo posle utakmice sa Litvanijom. Tada će se održati sastanak Izvršnog odbora, u sredu", najavio je Kokeza.

On je zamolio medije da sva pitanja, koja danas nisu bila dozvoljena na konferenciji u Staroj Pazovi, budu postavljena nakon meča sa Litvanijom.

"Moramo da pobedimo Litvaniju da bismo nastavili naš cilj, plasman na EP. Verujem da naši igrači mogu to da urade i da će to pokazati na terenu", zaključio je predsednik FSS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iz FSS se oglasili, evo šta misle o Krstajićevom radu!

Izvor: Sportske.net, 09.Jun.2019

Sve će se više znati nakon konferencije za medije danas...Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza najavio je danas vanrednu konferenciju za medije...Mnogi spekulišu da bi nakon debakla u Ukrajini selektor Mladen Krstajić mogao da dobije otkaz, međutim izjava sportskog direktora FSS Darka...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.