Koje ulice su zatvorene u Novom Sadu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Avg.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koje ulice su zatvorene u Novom Sadu?

Za sve koji su se našli u dilemi kojom putanjom da se kreću u Novom Sadu, ne bi li izbegli radove, evo korisnih informacija.

Jedna od najprometnijih saobraćajnica, Partizanska ulica, zatvorena je za saobraćaj, zbog popravke kolovoza.

Na Podbari do petka saobraćaj je zabranjen u delovima Almaške i Ulice Pavla Stamatovića, a do 11. septembra u ulicama Zlatne grede, Gimnazijskoj, Daničićevoj i Ulici Bele njive.

Do četvrtka, kretanje vozila obustavljeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je i u Ulici Kornelija Stankovića, i to od Rumenačke do Bulevara Evrope.

Do 11. septembra, na Sajmištu saobraćaj je zabranjen u delu Marodićeve ulice, a radovi se obavljaju i u Ulici Novosadskog sajma.

U centru, kretanje vozila nije moguće u Ulici Svetozara Miletića, a u Ulici Pavla Papa do 7. septembra. Do 10. oktobra režim saobraćaja će biti izmenjen i u delu Ulice Vojvođanskih brigada i u Ulici Milete Jakšića.

Na delu Bulevara Oslobođenja do kraja meseca, zbog radova nije moguće parkiranje vozila, niti vožnja bicikala.

Kada je reč o izmeni saobraćaja na Bulevaru Cara Lazara, važiće do 20. septembra, i to tako što je zauzeta desna saobraćajna traka, a Krilova ulica postala je slepa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.