Ko su najsrećniji posetioci Novosadskog sajma?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2022, 23:12

Ko su najsrećniji posetioci Novosadskog sajma?

Kao i svake godine, najsrećniji posetioci Poljoprivrednog sajma budu i nagrađeni. Danas su izvučeni dobitnici dva traktora, rasipača, prskalice i prikolice u poklon nagradnoj igri. Uslov za učešće imali su svi posetioci, koji su kupili ulaznice i koji su pravilno popunili sve podatke.

U moru sajamskih ulaznica najsrećniji su bili Mirko Vasiljević iz Futoga koji je dobio traktor marke „ Belarus“ i Milenko Jovičić iz Ravnog sela koji je dobio traktor Džon Dir, zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Korneliju Idvorjan iz Glognja kod Pančeva dobio je prikolicu, dobitnica rasipača je Sabina Ulji iz Novog Sada, a prskalicu je dobio Tibor Kekezović iz Sombora.

Sa novosadskog sajma kažu da ne pamte kada su više ulaznica imali u poklon nagradnoj igri, te da su skoro svakog dana morali da dodaju po još jednu novu kutiju kako bi sve ulaznice stale, sa njima su se složili i poklon darodavci.

Uručenje nagrada biće organizovano poslednjeg sajamskog dana 27. maja u 12 časova, kada će srećni dobitnici sa 89. poljoprivrednog sajma otići sa nezaboravnim i veoma vrednim mašinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izvučeni SREĆNI DOBITNICI NAGRADA pred zatvaranje Sajma: Pogledajte ko je dobio vredne traktore i ostale nagrade

Izvor: Blic, 27.Maj.2022, 12:10

Kao i svake godine na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu danas su izvučeni srećni dobitnici vrednih nagrada koji su učestvovali u poklon nagradnoj igri kupovinom ulaznica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.