Klavirski solo koncert Aleksandra Dujina u KCNS

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Okt.2018, 19:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klavirski solo koncert Aleksandra Dujina u KCNS

Klavirski solo koncert Aleksandra Dujina biće održan u četvrtak, u 20 časova, u velikoj sali Kulturnog centra Novog Sada. 

Uz video-projekciju pejzaža, on će izvesti svoja autorska dela, napisana pre 15 godina – "Vojvođanske rapsodije". Karte za koncert moguće je kupiti u Gigstixu.

"Ovo je praktično prvi put da ću uz muziciranje imati i video projekciju. Savršeno je to što ovo jeste bioskopska sala, tako da će projekcija slika koje sam snimio nakon pravljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << muzike biti projektovana i ljudi će zaista moći da uživaju i da se osećaju kao da su u tim pejzažima, kao da su deo tih pejzaža uz muzičku pratnju koja u suštini treba da ih relaksira, opusti i da ponovo vrati ljude da postanu svesni lepote okruženja u kom se nalaze", rekao je kompozitor i džez pijanista Aleksandar Dujin.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.