Kikindi 900 miliona za puteve

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Sep.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kikindi 900 miliona za puteve

KIKINDA - Od 900 miliona dinara koje je Fond za kapitalna ulaganja pokrajine Vojvodine u ovoj godini izdvojio za radove u kikindskoj opštini, više od pola usmereno je na lokalne saobraćajnice, saopštio je danas direktor tog Fonda Momčilo Milović.

Prilikom obilaska gradilišta u tom gradu, on je precizirao da je najviše novca - oko 540 miliona dinara, izdvojeno za revitalizaciju i izgradnju lokalnih saobraćajnica u Kikindi, i svim naseljenim mestima te opštine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Prema Milovićevim rečima, revitalizacija i izgradnja lokalnih saobraćajnica odvijaju se ubrzano, i trebalo bi da budu gotove do kraja oktobra, iako je završetak radova bio planiran za januar 2009. godine.

Milović je podsetio da je Upravni odbor Fonda na čijem je čelu predsednik Izvršnog veća Vojvodine Bojan Pajtić prilikom odabira 42 projekta vodio računa da Kikinda i devet sela te opštine imaju ravnomeran razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.