Kancelarija za mlade pripremila atraktivne radionice za Bečejce

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2022, 09:12

Kancelarija za mlade pripremila atraktivne radionice za Bečejce

Kancelarija za mlade opštine Bečej, pripremila je dve zabavno - edukativne radionice, kako za mlade, tako i za starije. Prva će biti održana u ponedeljak 15. avgusta.

Bečejci svih generacija u ponedeljak 15. avgusta moći će da prisustvuju astrološkoj radionici u okviru koje će teleskopom posmatrati nebeska tela. Program počinje u 21 čas, a nesvakidašnju aktivnost na vidikovcu pokraj Tise vodiće Branko Simonović Zvezdar, popularizator astronomije.

Iva Kekić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kancelarija za mlade opštine Bečej kaže:

Cilj ove radionice je da mladi i svi prisutni saznaju interesantne činjenice o Mesecu, zvezdi koja nam je najbliža i da saznaju na koji način ona utiče na zemaljske prilike. „Zvezde“ večeri u okviru ovog posmatranja neba biće Mesec, Jupiter i Saturn. Takođe, u okviru ove aktivnosti prisutni će imati prilike da nauče kako se koristi nebeski kompas.

Još jedna od aktivnosti u organizaciji Kancelarije za mlade opštine Bečej održaće se u njihovim prostorijama u četvrtak 18. avgusta sa početkom od 19 časova, a reč je o interaktivnoj radionici o javnom nastupu, koju će voditi Olivera Bukinac.

Iva Kekić, Kancelarija za mlade opštine Bečej napominje:

"Cilj je da mladi osveste šta se to krije iza njihove treme kada je u pitanju javni nastup, da nauče tehnike kako da unaprede ovu veštinu, koja se inače uči i vežba. Olivera će im takođe predstaviti neke tehnike relaksacije koje će doprineti unapređenju ove tehnike. Mladi treba da se prijave do 17. avgusta putem naše fejsbuk i instagram stranice."

Oba programa su besplatna.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.