Kamioni na Kelebiji čekaju šest, na Batrovcima i Sremskoj Rači sat

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2022, 07:14

Kamioni na Kelebiji čekaju šest, na Batrovcima i Sremskoj Rači sat

Prema informacijama Uprave granične Policije dobijenim u 17:10 časova na putničkim terminalima vozila se ne zadržavaju. Na teretnim terminalima vozila čekaju šest sati na Kelebiji i sat vremena na Batrovcima i prelazu Sremska Rača.

Na auto-putu E-75, petlja Pojate - petlja Paraćin, radovi na pojačanom održavanju do 10. oktobra, saopštili su Putevi Srbije.

Zatvorena kolovozna traka ka Beogradu, saobraćaj se odvija dvosmerno suprotnom kolovoznom trakom. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Mustapić - Turija, radovi na rehabilitaciji puta do 1. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Auto-put E-75, petlja Surčin - petlja Ostružnica, radovi na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save, do 30. novembra od 8 do 16 časova.

U toku izvođenja radova saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Prijepolje - Kolovrat, radovi na rehabilitaciji mosta, do 5. oktobra uz naizmenično propuštanje vozila.

Bački Breg - Sombor, radovi na rehabilitaciji puta, do 28. oktobra od 7 do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila, regulisano semaforima.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će se u nedelju, 2. oktobra u periodu od 5 do 15.30 časova izvoditi radovi na delu autoputa od skretanja za aerodrom Nikola Tesla do pasarele Ikarbus i to u oba smera, te da će za saobraćaj u tom periodu sukcesivno biti zatvorena preticajna traka u dužini do 5 kilometara.

Do 1. novembra izvodiće se radovi na pojačanom održavanju dela auto-puta na deonici između Ražnja i Aleksinačkih Rudnika, kod petlje Ražnja, u smeru Niš-Beograd.

U zoni radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, u smeru ka Beogradu, dok će se saobraćaj odvijati dvosmerno desnom kolovoznom trakom, u smeru Beograd - Niš, u dužini od 0,7 km između službenih prolaza.

Petlja Ražanj će za vreme ovih radaova biti u funkciji.

Do 14. decebra na snazi će biti obustava saobraćaja na deonici Bačka Topola - Bečej, zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija.

Alternativni putni pravac je kroz naselje i ulica Novosadski put. Do 5. novembra u periodu od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Žednik - Čantavir. Za vreme izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila i biće regulisan semaforima ili ručnom regulacijom.

Zbog radova na rekonstrukciji stanice za snadbevanje gorivom "Lajkovac" u Lajkovcu do 14. novembra biće postavljena privremena saobraćajna signalizacija i izmenjen režim saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

STANJE NA PUTEVIMA Oprez u vožnji na pojedinim deonicima! Na graničnim prelazima teretnjaci čekaju OD JEDAN DO ŠEST SATI

Izvor: Blic, 30.Sep.2022

Vozači će poslednjeg dana septembra imati uglavnom dobre uslove za vožnju, s tim što u pojedinim krajevima Srbije mogu biti kratkotrajni pljuskovi i mokri kolovozi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.