Kamion Čistoće udario dve žene, jedna poginula, druga teško povređena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamion "Čistoće" udario dve žene, jedna poginula, druga teško povređena

U saobraćajnoj nesreći u Novom Sadu, poginula je Slavka T. (74) iz Novog Sada, dok je njena sugrađanka Danica Đ. (83) teško povređena, prenose Večernje novosti. 

Na dve starije Novosađanke, u Ulici Bosutskoj u petak u popodnevnim satima je naleteo kamion JKP "Čistoće", za čijim je volanom bio S.S. (44), radnik te firme. Obe starice su kolima Službe hitne pomoći prevežene u Urgentni centar KCV, a Slavka T. je uprkos naporima lekara da joj spasu život, nekoliko sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kasnije podlegla povredama.

Vozač kamiona je, po nezvaničnim informacijama prednjim desnim uglom vozila udario pešaka Slavku T., usled čega je sedamdesetčetvorogodišnjakinja pala pod kamion i povredila se. Sa njene desne strane je bila Danica Đ., koja se sa njom držala ispod ruke.

Prilikom pada, Slavka je, kako se pretpostavlja, povukla Danicu za sobom, te je i ova pala i zadobila teške povrede.

Pacijentkinja je zadobila prelom desne nadlaktice, i sprovedena je dijagnostika" rečeno je u Kliničkom centru Vojvodine. "Postavljena joj je imobilizacija i otpuštena je na kućno lečenje."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.