Kako radi tehnologija u Jutarnjim IT novostima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Maj.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako "radi" tehnologija u "Jutarnjim IT novostima"

O najnovijim informacionim tehnologijama govorilo se na Fakultetu tehničkih nauka, a u okviru serija predavanja koje nose naziv "Jutarnje IT novosti". Njih FTN organizuje u saradnji sa Društvom za informatiku Srbije.

Na predavanju se govorilo o veštačkoj inteligenciji u medicinskim podacima, kao i o tome šta se dešava "iza kulisa" veštačke inteligencije u autonomnim automobilima. Pored toga, mnogo se pričalo i o načinima da se potencijal koji imamo, iskoristi najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u našoj zemlji.

Mali broj studenata Fakulteta tehničkih nauka odlazi u inostranstvo, jer, kako kaže dekan tog fakulteta, oni veoma brzo i ovde pronalaze dobro plaćen posao.

Društvo za informatiku Srbije okuplja informatičare iz cele zemlje, koji žele da popularišu primene informaciono-komunikacionih tehnologija, a podršku u tome sada im daje i Fakultet tehničkih nauka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.