Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Avg.2023, 19:01

Kako da odaberete najbolji klip kukuruza i zašto bi trebalo da ga kuvate sa svilom? Ovog leta ćete ga spremati samo na ovaj način!

Kuvani mladi kukuruz ima izvanredan ukus i svi ga veoma rado jedu. Mladi kukuruz ima 86 kcal na 100 g i bogat je vitaminima grupe B, kao i mineralima magnezijumom, manganom, fosforom i cinkom. Ima i dosta vlakna što potpomaže varenju. Žitarica je koja ne sadrži gluten i zato se svima preporučuje. Kada kupujete kukuruz […]
Vest Kako da odaberete najbolji klip kukuruza i zašto bi trebalo da ga kuvate sa svilom? Ovog leta ćete ga spremati samo na ovaj način! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.