Kako ćemo plaćati račune nakon vanrednog stanja?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Apr.2020, 18:48

Kako ćemo plaćati račune nakon vanrednog stanja?

Trenutna situacija donela je mnoge brige, a između ostalog i to kako platiti račune za komunalije. Da o tome trenutno ne bismo razmišljali, svim Novosađanima omogućeno je da tokom vanrednog stanja odloženo izmire obaveze.

Na računima za komunalne i druge usluge, koje su u nadležnosti Informatike, a koji stignu tokom vanrednog stanja, kao rok za plaćanje stajaće 31. decembar 2020. godine, što bi značilo da su Novosađani tokom narednog perioda oslobođeni izmirivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tih dažbina.

Ukoliko i u predviđenom roku Novosađani ne mogu da izmire obaveze, grad je pronašao rešenje.

"Predviđena je mogućnost da ukoliko nisu u mogućnosti da plate do kraja isteka ovog perioda da u 2021. plate te račune bez kamate na 12 mesečnih rata. Ja bih zamolio sve one koji žele i imaju mogućnost, putem elektronskog plaćanja ili nekog da zamole da izvrši uplatu da to i učine", kaže Vladimir Stojković, član gradskog veća zadužen za komunalne poslove.

Osim elektronskog plaćanja, oni koji žele redovno da izmire račune to mogu uraditi u poštama i bankama, budući da su šalteri informatike zatvoreni do daljeg.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.