Kakav je kvalitet vode koju pijemo?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2019, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav je kvalitet vode koju pijemo?

S obzirom na to da ovih vrelih letnjih dana više pijemo vodu, proveravali smo da li je voda iz javnih česmi i bunara, ali i ona koju koristimo u domaćinstu, ispravna za piće.

Usled visokе temperaturе pojačana je i potreba za tečnošću, pa građani piju vodu i iz javnih česmi i bunara. voda iz javnih česmi ne razlikuje se od one u našim domovima, ali to nije slučaj sa bunarima.

Vodu iz česme možete slobodno piti, jer ona prolazi različite kontrole i zadovoljavajućeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je kvaliteta. Ipak, neki su pristalice flaširane vode, te je u ovom periodu kupovina veća nego uobičajeno.

Iz vodovoda podsećaju na to da je voda iz cisterni, koje se postavljaju na nekoliko lokacija u gradu, ispravna za piće.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.