Kajak kanu regata na Begeju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Avg.2014, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajak kanu regata na Begeju

Kajak klub "Begej" organizuje danas petu Međunarodnu kajak kanu regatu "Begej 2014", na kojoj je najavljeno učešće oko 250 takmičara iz zemlje i inostranstva.

Regata uz učešće sedam ekipa iz inostranstva i 14 klubova iz Srbije se održava se u okviru sportskog dela programa tradicionalne manifestacije "Dani piva", najavila je gradska uprava.

Dužina staze je 500 metara, na potezu od početka betonske obalske utvrde na Begeju, nizvodno od magistralnog mosta, do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << velikog pešačkog mosta.

Kajak kluba "Begej" je obnovljen pre pet godina, jedan je od najmlađih sportskih kolektiva u gradu i nastavlja bogatu tradiciju koju grad ima kada su u pitanju sportovi na vodi, navela je gradska uprava na svom sajtu.

Tradicionalna zrenjaninska manifestacija "Dani piva" počinje danas, a do 31. avgusta biće organizovano više muzičkih ali i sportskih i privredno turističkih dešavanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zrenjanin: Danas regata na Begeju

Izvor: Radio 021, 30.Avg.2014

Kajak klub "Begej" u Zrenjaninu organizuje danas petu Međunarodnu kajak kanu regatu "Begej 2014", na kojoj je najavljeno učešće oko 250 takmičara iz zemlje i inostranstva...Regata uz učešće sedam ekipa iz inostranstva i 14 klubova iz Srbije održava se u okviru programa manifestacije "Dani piva",...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.