Kada će biti završen vrtić u Radničkoj?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2012, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada će biti završen vrtić u Radničkoj?

NOVI SAD -

Na listi čekanja za upis u novosadske vrtiće trenutno ima 2.300 mališana. Nadležni tvrde da će naknadnim upisom još 1.800 dece biti upisano, a mnogi roditelji se raduju i otvaranju vrtića u Radničkoj ulici. Kada će taj objekat biti završen međutim još se ne zna.

Novosađanka Dragana Bogdanović jedna je od mnogih roditelja čije dete u prvom krugu nije upisano u vrtić. Kako kaže, ukoliko njen sin ne bude primljen, uskoro bi mogli da se nađu u bezizlaznoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << situaciji jer je za par meseci čekaju radne obaveze, a "baka servis" nije dostupan.

Prva faza radova na vrtiću u Radničkoj ulici privodi se kraju i za nju je iz gradskog budžeta izdvojeno 87 miliona dinara. Međutim, ostatak radova zavisi od rebalansa gradske kase.

U predškolskoj ustanovi Radosno detinjstvo imaju optimističnije progneze. Oni se nadaju da će sredstva za drugu fazu radova biti obezbeđena već sledećeg meseca i da će izgradnja objekta biti nastavljena bez prekida.

Međutim, roditeljima koji željno čekaju tih 500 mesta, ostaje de ipak pripreme neku alternativu za čuvanje dece.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.