KLS: Vojvodina dočekuje Tamiš

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Nov.2020, 21:01

KLS: Vojvodina dočekuje Tamiš

Nakon pauze, zbog mečeva u ABA 2 ligi, utakmice u Košarkaškoj ligi Srbije nastavljaju se ubrzanim tempom. U sredu u Novi Sad, stiže ekipa Tamiša iz Pančeva, koja će pokušati da se suprotstavi lideru prvenstva, Vojvodini, koja je proteklog vikenda doživela prvi poraz ove sezone.

"Vojvodina je okončala pobednički niz od 7 trijumfa, zahvaljujući ubedljivom porazu na gostovanju u Kragujevcu, u meču u kojem su promašili čak 35 trojki, što je Radnički, koji u sastavu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ima nekoliko iskusnih igrača, znao da kazni. Odlična prilika da se zaboravi prvi poraz, nakon do sada, najboljeg početka sezone, je duel sa Tamišom, koji u Novi Sad stiže nakon tri uzastopne pobede, s ciljem da se približi ekipama, koje se nalaze u samom vrhu tabele i konkurišu za plasman u Superligu", kazao je Stefan Savić, KK "Vojvodina".

"Veoma neizvesna i nepredvidiva sezona, ne samo rezultatski, već i zbog činjenice da su u prošlom kolu odložene četiri utakmice, zbog pandemije korona virusa, se nastavlja. U redovima Vojvodine, u izolaciji je samo Luka Nedeljkov, koji nije igrao ni u Kragujevcu, a zbog situacije dugoročni planovi nisu mogući. Utakmica, okarakterisana kao vojvođanski derbi 10-og kola Košarkaške lige Srbije na programu je u sredu od 18 časova, u maloj Sali Spensa, naravno, bez prisustva publike", izjavio je pomoćni trener KK "Vojvodina", Miloš Isakov Kovačević.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.