Južnobački okrug: U 14 saobraćajnih nezgoda devet lakše povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Jun.2022, 11:08

Južnobački okrug: U 14 saobraćajnih nezgoda devet lakše povređenih

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se 14 saobraćajnih nezgoda u kojima je devet osoba lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 9 saobraćajnih nezgoda u kojima je šest lica zadobilo lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, 27. juna, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 245 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima.

Na ovom području, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz saobraćaja je isključeno 13 vozača i 8 vozila, a zadržana su 3 vozača, jedan zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a dva zbog nastavljanja ili ponavljanja prekršaja. Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novosadska policija isključila pijanog vozača iz saobraćaja i odredila mu zadržavanje

Izvor: Radio 021, 28.Jun.2022

Ukupno 13 vozača i osam vozila isključeno je iz saobraćaja proteklog dana na području Južnobačkog okruga.

Nastavak na Radio 021...

Troje bugarskih državljana povređeno u udesu na auto-putu kod Novog Sada

Izvor: Radio 021, 29.Jun.2022, 08:30

Sedam osoba povređeno je u sudaru dva vozila na auto-putu E-75, u smeru od Kovilja ka Novom Sadu, jutros oko 4h.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.