Na mostu preko Tamiša kod Orlovata obustavljen saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jan.2022, 07:33

Na mostu preko Tamiša kod Orlovata obustavljen saobraćaj

Na mostu preko Tamiša kod mesta Orlovata obustavljen je saobraćaj, a alternativni put za vozila koja se kreću iz pravca Zrenjanina i Perleza ka Tomaševcu, Uzdinu i Kovačice preko mesta Orlovat je državni put Farkaždin - Kovačica.

Za vozila koja se kreću iz pravca Padine i Kovačice ka mestu Orlovatu i dalje prema Zrenjaninu alternativni put je Farkaždin - Perlez.

Na deonici Žabari - Velika Plana zbog radova na rehabilitaciji puta vozila se propuštaju naizmenično >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << do 1. februara.

Na deonici Vodanj - petlja Kolari, u zoni petlje Kolari do 1. marta zbog radova je za saobraćaj zatvorena preticajna i vozna traka u oba smera, a saobraćaj se odvija zaustavnim saobraćajnim trakama.

Petlja Kolari, u smeru Kolari-Beograd ostaje zatvorena za saobraćaj.

Na deonici Leskovac (Strojkovce) - Leskovac do 1. maja od 7 do 17 časova zbog radova na redovnom održavanju vozila se propuštaju naizmenično.

Radovi na redovnom održavanju deonice Zvečka - Stubline (Valjevski put) u Obrenovcu odvijaju se pod saobraćajem.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta, a na prelazima Gradina Šid 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Jutros magla smanjuje vidljivost, negde mokri kolovozi

Izvor: B92, 18.Jan.2022

Beograd -- U Srbiji u jutarnjim i večernjim satima duž rečnih tokova, po kotlinama i preko prevoja saobraćaj otežavaju niska oblačnost i magla koja smanjuje vidljivost...Magle ovog jutra najviše ima u planinskim predelima, saopštio je AMSS...Zbog moguće slabe kiše i susnežice kolovoz je mokar,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.