Još jedno isključenje iz SDS-a zbog samostalnog glasanja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Nov.2014, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedno isključenje iz SDS-a zbog samostalnog glasanja

Socijaldemokratska stranka (SDS)saopštila je večeras da nastavlja sa isključenjem članova koji glasaju za rekonstruisanu pokrajinsku vladu, a danas je iz članstva isključena njihova poslanica pokrajinske skupštine Ivana Milić.

Protivno odluci rukovodstva SDS, juče je za rekonstruisanu Pokrajinsku vladu glasao i šef poslaničkog kluba Socijaldemokratske stranke u pokrajinskoj skupštini Miloš Gagić, a prethodno i Vladimir Pavlov.

"Nastavićemo da isključujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz stranke sve one koji ne poštuju doslednu i principijelnu stranačku politiku, a poštovanje iskazuju samo prema ličnoj ambiciji", navedeno je u saopštenju SDS-a.

Kako je navedeno, ta stranka vidi pregovore oko pokrajinske vlade kao pregovore oko zadržavanja ili osvajanja vlasti i funkcija, a u SDS nema mesta za one koji u tome vide motivaciju za bavljenje politikom.

"Sa takvim ljudima nije moguće raditi na onome što je jedini cilj SDS, a to je rešavanje problema pokrajine. Mi smo građanima obećali najbolja kadrovska rešenja i isključivanjem onih za koje ocenimo da to nisu ispunjavamo to obećanje", navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.