Još jedna ploča nove zgrade RTV-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Sep.2018, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna ploča nove zgrade RTV-a

Nastavljaju se radovi na izgradnji nove kuće RTV-a koja će se prostirati na oko 17 i po hiljada metara kvadratnih, te je danas, počelo izlivanje ploče 4. sprata u administrativnom delu.

Sedam sati ujutru, a na gradilištu nove zgrade Radio televizije Vojvodine na Mišeluku, radna atomsfera. Izlivanje ploče od 1400 metara kvadratnih, 4. sprata objekta B, odnosno administrativnog dela, dokaz je da prva faza radova, odnosno građevinsko-arhitektonski radovi dobro napreduju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

"Danas nam je 254. dan, malo smo ispred dinamike, što se toga tiče nadam se da ćemo tako da ostanemo do kraja. Grubi građevinski radovi, to je ono beton, armatura, je negde 90%, 92% završena, međutim tu treba da se posle urade pokrivački radovi, paralelno se rade i radovi na spoljnoj kanalizaciji, dole, postavljaju se cevi, kopaju rovovi podgrade se rade", kaže Nikola Kocić, rukovodilac radova "SMB gradnja".

Očekuje se da ova prva faza izgradnje RTV doma bude završena do februara 2019. godine, tada počinje druga faza koja podrazumeva opremanje objekta.

"Pored opremanja, za koje je već raspisan tender od strane Uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine, za drugu fazu su planirani i završno- zanatski radovi što podrazumeva instalacije, stolariju i mnoge druge radove", kaže Vuk Tomašević, iz Direkcije za upravljanje nepokretnostima RTV-a.

Radovi se nastavljaju, kako bi dom RTV-a postao jedna od najmodernijih zgrada tog tipa u jugoistočnoj Evropi, koja će pružiti znatno bolje uslove za rad i objediniti sve programske celine na jednom mestu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.