Još jedan poslovni centar Sberbanke u N. Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2017, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan poslovni centar Sberbanke u N. Sadu

"Sberbank Srbija" je u Novom Sadu otvorila novi poslovni centar. Ovim povodom u prostoru novootvorenog centra upriličeno je i otvaranje izložbe mladih slikara, studenata Akademije umetnosti u Novom Sadu.

U novi centar premešteni su dosadašnja ekspozitura iz Dunavske ulice i Regionalni centar za rad sa mikro, malim i srednjim preduzećima iz Futoške ulice.

Gradska vlast pozdravlja otvaranje novog poslovnog centra.

Otvaranje je obeležila i postavka slika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << studenata novosadske Akademije umetnosti.

U Sberbanci kažu da im je veoma drago da sarađuju sa Akademijom umetnosti, dodajući da će i ubuduće nastaviti da promovišu radove mladih umetnika.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.