Još jedan Kinez osuđen zbog nelegalne gradnje u Surčinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2018, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Kinez osuđen zbog nelegalne gradnje u Surčinu

Kinez Jiang Šudžong (39), koji je uhapšen u ponedeljak zbog nelegalne gradnje u Surčinu, osuđen je danas na uslovnu kaznu zatvora i novčanu globu od 300.000 dinara, na osnovu sporazuma sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu.

On je priznao krivicu i zaključio sporazum sa tužilaštvom zbog zidanja bez dozvole jednospratnog objekta u Surčinu, površine oko 800 kvadratnih metara, rekao je Tanjugu portparol tužilaštva Ivan Marković.

Na osnovu tog sporazuma, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << danas je pravosnažno osuđen na uslovnu kaznu zatvora od osam meseci sa rokom provere od tri godine i novčanu kaznu od 300.000 dinara.

Njegov sunarodnik uhapšen je zbog istog dela pre desetak dana i osuđen je takođe na istu kaznu na osnovu sporazuma sa tužilaštvom.

U proteklih mesec dana zbog nelegalne gradnje u Surčinu, Novom Beogradu i Zemunu, pravosnažno je na sličan način osuđeno više od deset žitelja tih naselja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Još jedan Kinez osuđen zbog nelegalne gradnje u Surčinu

Izvor: Radio 021, 19.Dec.2018

Kinez Jiang Šudžong (39), koji je uhapšen u ponedeljak zbog nelegalne gradnje u Surčinu, osuđen je danas na uslovnu kaznu zatvora i novčanu globu od 300.000 dinara, na osnovu sporazuma sa Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu...On je priznao krivicu i zaključio sporazum sa tužilaštvom zbog...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.