U Republici Srpskoj pet novoobolelih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 10:08

U Republici Srpskoj pet novoobolelih

U Republici Srpskoj (RS) u poslednja 24 sata testirane su 194 osobe, a korona virus potvrđen je kod pet osoba, saopšteno je iz Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite.

Reč je o po jednoj osobi iz Banjaluke, Teslića, Ribnika, Kotor Varoši i Prnjavora, prenosi RTRS. Dve osobe su imale kontakt sa prethodno potvrđenim slučajevima, dok ostale nisu mogle da navedu jasnu epidemiološku vezu.

Dve osoba su hospitalizovane, dok će ostale biti u izolaciji.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sada je u RS potvrđeno 1.364 slučaja virusa korona, a ukupno su preminule 104 osobe koje su bile pozitivne na test na korona virus.

U RS se od ove infekcije oporavilo ukupno 768 osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.