JobHub - obuke za nova zanimanja u Američkom kutku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Dec.2016, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"JobHub - obuke za nova zanimanja" u Američkom kutku

Američki kutak Novi Sad, u okviru novog programa "JobHub", u decembru mesecu organizuje dve obuke - "Osnove Community Managementa" i "Osnove Copywriting-a". Rok za prijavu je 11. decembar.

Program "JobHub - obuke za nova zanimanja" ima za cilj da spoji sa jedne strane ljude koji traže posao ili žele da se prekvalifikuju i sa druge strane kompanije koje imaju potrebe za angažovanjem novih kadrova.

Prve dve obuke organizuju se u saradnji sa agencijom za kreativnu primenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << digitalnih tehnologija u marketingu - Homepage.

U utorka 13. decembra, u periodu od 15 do 18 časova, na programu je obuka "Osnove Community Managementa". Predavač će biti Aleksandar Radukin, Homepage Co-Founder & Social Media Manager.

U sredu 14. decembra, takođe u periodu od 15 do 18 časova, Vladimir Ubiparip, Account Manager at Hompeage, održaće obuku na temu "Osnove Copywriting-a".

Polaznici i polaznice imaće priliku da se upoznaju sa osnovama ovih zanimanja i veštinama koje treba da savladaju kako bi kompetentno mogli da obavljaju izabrani posao.

Svi zainteresovani za učešće mogu da se prijave putem ovog linka.

Obuke su besplatne, ali je potrebno da su polaznici i polaznice članovi Američkog kutka, navodi se u pozivu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.