Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 13:42

Jedna osoba povređena, nekoliko vozila u plamenu nakon eksplozije u centru Milana

MILANO – Najmanje jedna osoba je povređena kada se nekoliko vozila zapalilo danas u centru Milana nakon eksplozije, saopštila je vatrogasna brigada. Nije prijavljeno da ima poginulih u požaru, prenosi Rojters. Italijanski mediji preneli su da se sumnja da je do eksplozije došlo u kombiju koji je prevozio kanistere sa kiseonikom. Evakuisane su osnovna škola […]
Vest Jedna osoba povređena, nekoliko vozila u plamenu nakon eksplozije u centru Milana objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna osoba povređena, nekoliko vozila u plamenu nakon eksplozije u centru Milana; Gradonačelnik: Eksplozija nije posledica terorizma

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2023

Najmanje jedna osoba je povređena kada se nekoliko vozila zapalilo danas u centru Milana nakon eksplozije, saopštila je vatrogasna brigada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Jedna osoba povrijeđena nakon eksplozije u centru Milana (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Maj.2023

MILANO - Eksplozija u centru sjevernoitalijanskog grada Milana zapalila je nekoliko vozila. Eksplozija je došla iz kombija koji je prevozio boce s kiseonikom, rekao je gradonačelnik.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.