Javni čas škole skejtbordinga danas u Limanskom parku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2015, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni čas škole skejtbordinga danas u Limanskom parku

U Limanskom parku u Novom Sadu, u okviru skejt parka, večeras u 19 časova svi zainteresovani moće će da prisustvuju javnom času u okviru besplatne skejtbording škole za dečake i devojčice.

Časovi u ovoj besplatnoj školi, koju organizuje Switch pages magazin i udruženje "Zeleni krug", počeli su pre više od mesec dana, a održavaju se jednom nedeljo. Skejt daske i prate'a zaštitna oprema za sve polaznike je obezbeđena.

Za učenje prvih skejt koraka zadužen >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je Predrag Marcikić, profesor fizičkog vaspitanja i jedan od prvih novosadskih skejtera.

U planu je da napredni nivo skejt škole počne sa prvim časovima na jesen.

Projekat besplatne škole skejtbordinga podržao je Pokrajinski sekretarijat za sport i omladinu i prodavnica Boardshop.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.