Jatov zimski red letenja od 26. oktobra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2008, 03:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jatov zimski red letenja od 26. oktobra

BEOGRAD - Zimski red letenja na Aerodromu "Nikola Tesla" Beograd počeće da važi od 26. oktobra i primenjivaće se narednih pet meseci, odnosno do 28. marta 2009. godine, saopšteno je iz tog preduzeća.

Zimski red letenja nacionalnog avio-prevoznika "Jat Ervejz" će povećati broj letova u regionu, a ukupan broj destinacija biće smanjen.

Kompanija će, kako je navedeno u saopštenju, održavati gust avio-saobraćaj sa Crnom Gorom (letovi tri puta >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dnevno za Podgoricu i dva puta dnevno za Tivat), dok će za Skoplje leteti jadnom dnevno.

Za Dizeldorf će nedeljno biti pet letova, za Trst četiri, navodi se u saopštenju i dodaje da će biti uvedena i tri leta sedmično za Milano, odnosno dva ka Solunu.

U toku zimskog reda letenja "Jat Ervejz" ukida letove za Geteborg, Minhen, Prag, Tiranu, Maltu i Tripoli.

U redovnom saobraćaju, nacionalni avio prevoznik planira 161 povratni let nedeljno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAT: Od 26. oktobra zimski red letenja

Izvor: Mondo, 17.Okt.2008, 17:37

Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu najavio je danas da će od nedelje, 26. oktobra do 28. marta naredne godine, po zimskom redu letenja, 17 stranih i jedna domaća aviokomanija obavljati 318 povratnih letova sedmično.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.