Ja biram: Zootehničari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2021, 06:30

Ja biram: Zootehničari

Novo izdanje emisije „Ja biram“ snimano je u nesvakidašnjem okruženju, na ekonomiji Poljoprivredne škole u Futogu.

Bila je to prilika da ekipa emisije oktrije šta sve čini posao zootehničara, da li je za taj poziv dovoljno samo voleti životinje ili je ipak potrebno i nešto više? Ima li poslova koje učenici nerado obavljaju i zašto je konjička sekcija jedna od najdražih i najpopularnijih u školi - sve ovo je proverila srednjoškolka Mila.

Uz pomoć svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vršnjaka upoznala se sa negom i održavanjem konja, a posebna atrakcija za sve je bila jahanje bez sedla, disciplina koja članovima konjičke sekcije nije ni malo neobična.

Uz druženje u prirodi, uz ove plemenite životinje lako je bilo uveriti se da ova srednja škola nudi niz smerova na kojima je praktična nastava veoma važna, što na smeru zootehničara, čini se i najviše dolazi do izražaja..

Emisiju možete pogledati danas na RTV1 u 9,25 časova

Voditeljka emisije: Mila Pajić

Urednica: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.