Ja biram: Savremena igra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Mar.2020, 05:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja biram: "Savremena igra"

Odsek za savremenu igru Baletske škole u Novom Sadu nastao je zbog potrebe da se razvije novi umetnički baletski izraz. Kakav je tempo rada, zašto je potrebna disciplina i poseban režim brige o telu koje je stalno izloženo novim izazovima - saznala je ekipa emisije "Ja biram" na jednom od njihovih časova.

U delu emisije gde se zajedno pripremamo za završni ispit podsetićemo se Cerske bitke i čuvenog generala Stepe Stepanovića, a iz srpskog se bavimo pravopisom koji mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << zadaje muke. Da li se piše "postan ili posan" i da li ćemo reći "uvežen ili uvezen" razjasniće profesor Bane.

Nedelja, 8. mart RTV 1, 9,25 časova

Urednica emisije: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.