Ja biram: Rastanak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2022, 09:52

Ja biram: Rastanak

Rastanci su, kažu, sastavni deo života. Razilaze se prijatelji, menjaju se neke navike i životne prilike, ali šta kada je rastanak konačan i iznenadan? Kada nama neko blizak ode zauvek?

Smrt i tuga jesu sastavni deo života, pa se čak i mladi susreću sa tim bolnim, često iznenadnim odlascima dragih osoba. Šta tada? Ko nam može pomoći i kako se izboriti sa tim?

Odgovore na ova ni malo laka pitanja, našoj saradnici Mili Pajić, dala je Mirjana Banović, psiholog, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << podsetivši je na drevnu misao da je „u redu da nam se tuga spusti na rame, ali da ne treba da dozvolimo da nam se ugnezdi u kosi.“

Nedelja, 27.novembar RTV1 9,25 časova

Voditeljka: Mila Pajić

Urednica: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.