Ja biram: Raspust - konačno!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2019, 05:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja biram": Raspust - konačno!

Dok većina osmaka već pravi plan priprema za prijemni tokom raspusta jer su i škole uveliko počele da spremaju učenike za malu maturu, osmakinje Sanja i Tajna iskoristile su prvi dan raspusta da bezbrižno provedu jedno zimsko popodne. A o čemu bi dve osmakinje mogle da pričaju osim o školi, Instagramu, prijateljstvu, fotografisanju, jutjubu, simpatijama, dočeku Nove godine...Pa, reklo bi se da je tema tu bilo i za celu sledeću godinu.

U poslednjem ovogodišem izdanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << emisije "Ja biram“ pogledajte deo atmosfere iz Karlovačke gimnazije sa Dana otvorenih vrata gde je budućim učenicima, sadašnjim osmacima poklonjeno mnogo osmeha i uveravanja da dolaze u pravu školu, onu koja se voli i u koju se rado ide čak i na pripreme za prijemni, koje su već počele.

Nedelja, 29.12.2019. RTV1

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.