Ja biram: Dizajn tekstila

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Nov.2017, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ja biram": Dizajn tekstila

U novoj emisiji "Ja biram" možete pogledati čime se zapravo bave tehničari dizajna tekstila i kako izgleda prijemni ispit za upis u umetničku školu, kao i šta se sve može nakon završenog četvorogodišnjeg školovanja. Emisija će se emitovati u subotu, 2. decembra u 09.25 časova na prvom programu RTV.

Mali maturanti moći će da saznaju odgovore na zanimljiva pitanja o masi afričkog slona, prirodnim satelitima Zemlje ili čuvenom beskonačnom broju „pi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na sva pitanja i nedoumice odgovaraju profesori i učenici Škole za dizajn "Bogdan Šuput"iz Novog Sada.

Osmakinja Mila na kraju će razonodu od „teških" tema potražiti u savetima autorke unikatnih modnih detalja Jelene Vuković Vizi.

U ulozi maturantkinje: Mila Pajić

Urednica emisije: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.