Ja biram: Dan maturanata

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Dec.2019, 03:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja biram: Dan maturanata

Šta se desi kada na mesto direktorke Muzičke škole "Isidor Bajić" na jedan dan sedne učenica Anja? Kako je izgledalo nastavničko veće kom je prisustvovala? Časove su tog dana držali maturanti Muzičke škole "Isidor Bajić" svojim mlađim drugarima, podjednako pripremljeno i odgovorno, kako bi u potpunosti zamenili svoje profesore.

Cela ideja se sprovodi nekoliko poslednjih godina, a posebno je zanimljiva atmosfera tog dana u školi: hodnicima šetaju učenici sa dnevnicima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u kabinetima za instrumentalnu muziku čuju se isključivo instrukcije učenika koje su njihovi profesori, psiholozi i pedagozi pažljivo pripremili za ovaj, njihov dan. Kako sve to izgleda u praksi pogledajte u nedelju, na RTV1, u 9,25.

Urednica emisije: Vesna Konja

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.