Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2022, 15:41

JKP "Vodovod i kanalizacija“: Otkriven uzrok zamućenja vode u Futogu

U poslednjih nekoliko dana, građani Futoga koji žive u okolini Železničke ulice prijavili su JKP-u „Vodovod i kanalizacija“ da je voda koju dobijaju mutna i čudnog ukusa. Po našoj prijavi, Komunalna inspekcija izašla je na teren i ustanovila da je Tehnički pregled MT DOO ispuštao bunarsku vodu u vodovodni sitem, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija“

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Futogu voda MUTNA I ČUDNOG UKUSA! Firma za tehnički pregled vozila ispuštala bunarsku vodu u VODOVODNI SISTEM

Izvor: Blic, 25.Feb.2022

U poslednjih nekoliko dana, građani Futoga koji žive u okolini Železničke ulice prijavili su „Vodovodu“ da je voda koju dobijaju mutna i čudnog ukusa.

Nastavak na Blic...

Građane zabrinula mutna voda; oglasilo se javno preduzeće

Izvor: B92, 25.Feb.2022

U poslednjih nekoliko dana građani Futoga koji žive u okolini Železničke ulice prijavili su JKP-u "Vodovod i kanalizacija" da je voda koju dobijaju mutna i čudnog ukusa.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.