JGSP: Prevoz radnika u dogovoru sa poslodavcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Mar.2020, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JGSP: Prevoz radnika u dogovoru sa poslodavcima

JGSP "Novi Sad" obaveštava korisnike usluga prevoza da do daljnjeg neće uvoditi vanredne polaske za zaposlene, već će u dogovoru sa poslodavcima sa teritorije Grada Novog Sada organizovati autobuski prevoz za odlazak i povratak njihovih radnika sa posla.

"Potrebno je da poslodavci putem mejla gspns@gspns.rs pošalju nadležnima u JGSP „Novi Sad“ prevozne zahteve za svoje zaposlene, kako bi mogao da se organizuje prevoz u skladu sa trenutnim okolnostima i mogućnostima", navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Novom Sadu bez vanrednih polazaka: Poslodavci da pošalju zahtev

Izvor: Večernje novosti, 23.Mar.2020

U dogovoru sa poslodavcima sa teritorije Grada Novog Sada, kako saopštavaju iz ovog preduzeća, organizovaće autobuski prevoz za odlazak i povratak njihovih radnika sa posla JGSP „Novi Sad“ do daljnjeg neće uvoditi vanredne polaske za zaposlene. U dogovoru sa poslodavcima...

Nastavak na Večernje novosti...

GSP pozvao poslodavce da se dogovore oko prevoz radnika, SOS taksi vozi besplatno medicinare

Izvor: NoviSad.com, 24.Mar.2020, 10:02

JGSP „Novi Sad“ do daljnjeg neće uvoditi vanredne polaske za zaposlene, već će u dogovoru sa poslodavcima sa teritorije Grada Novog Sada organizovati autobuski prevoz za odlazak i povratak njihovih radnika sa posla..

Nastavak na NoviSad.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.