Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 11.Maj.2023, 10:41

JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA IZ MLADENOVCA: Razumem dečaka ubicu iz škole na Vračaru, pred inspektorima izrekao STRAŠAN ISKAZ!

MLADENOVAC – U. B. koji je uhapšen zbog sumnje da je prošle nedelje ubio osmoro i ranio 14 ljudi na saslušanju rekao da dečak (13) koji je ubio devetoro i ranio sedmoro, i on nisu uradili ništa dobro, ali nije zvučao kao da zaista oseća i trunku kajanja”, tvrdi izvor Mladić U. B. (21), koji je […]
Vest JEZIVO PRIZNANJE MONSTRUMA IZ MLADENOVCA: Razumem dečaka ubicu iz škole na Vračaru, pred inspektorima izrekao STRAŠAN ISKAZ! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.