Izmeštanje okretnice na Novom naselju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Sep.2014, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izmeštanje okretnice na Novom naselju

Autobuska okretnica na Novom Naselju koja se nalazi u produžetku bulevara Jovana Dučića biće privremeno izmeštena zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže.

Međutim, to nisu jedini radovi najavljeni za taj deo naselja.

Očekuje se i izgradnja saobraćajnice do veterničke rampe, postavljanje rasvete, pešačke staze i parkinga.

U ZIG-u dodaju da je u toku javna nabavka, nakon koje će biti poznat izvođač radova i ukupna vrednost investicije. Tek >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon toga znaćemo kada će radovi početi i koji je rok za njihov završetak.

Zbog rekonstrukcije toplovodne meže u ulici Kneza Miloša, autobuska okretnica, koja se nalazila u produžetku Bulevara Jovana Dučiće biće privremeno izmeštena, a autobusi na linijama 2, 8, 9 i 12 biće izmenjene do 30. septembra, za kada je najavljen završetak radova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.