Izmena saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, Stevana Musića, Radničke i na Trifkovićevom trgu zbog rekonstrukcije vrelovoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Maj.2021, 14:45

Izmena saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, Stevana Musića, Radničke i na Trifkovićevom trgu zbog rekonstrukcije vrelovoda

Javno komunalno preduzeće „Novosadska toplana“ Novi Sad, u sredu, 19. maja 2021. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića, obaveštavaju iz tog preduzeća.

Prva faza obuhvata radove u delu ulice Stevana Musića, od Radničke do ulice Maksima Gorkog kao i u ulici Maksima Gorkog, od raskrsnice sa ulicom Stevana Musića do Maksima Gorkog broja 48.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

U ovoj fazi radova biće privremeno zabranjen saobraćaj u delovima ulice Stevana Musića, od Radničke u do ulice Maksima Gorkog i u desnoj kolovoznoj traci u ulici Maksima Gorkog, od Stevana Musića do broja 48 u ulici Maksima Gorkog.

Rok za završetak radova u prvoj fazi rekonstrukcije vrelovoda je 21. jun 2021. godine.

Takođe, u sredu, 19. maja 2021. godine, JKP "Novosadska toplana" počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda na Trifkovićevom trgu.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u zoni radova.

Privremeno se zabranjuje saobraćaj na Trifkovićevom trgu sa parne strane, a sa neparne strane se menja smer kretanja vozila i važiće jednosmeran saobraćaj od Njegoševe ulice prema Miletićevoj ulici.

Planirani rok za završetak radova je 14. jun 2021. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Rekonstrukcija vrelovoda donosi izmene u saobraćaju

Izvor: B92, 19.Maj.2021, 08:50

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad, u sredu, 19. maja 2021. godine, počinje sa radovima na rekonstrukciji vrelovoda u bloku ulica Stevana Musića, Maksima Gorkog i Jovana Đorđevića, obaveštavaju iz tog preduzeća...Prva faza obuhvata radove u delu ulice Stevana Musića, od...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.