Izmena saobraćaja u nedelju zbog održavanja I Vrbaške trke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2021, 13:43

Izmena saobraćaja u nedelju zbog održavanja I "Vrbaške trke"

Zbog održavanja I "Vrbaške trke", koji organizuju Vrbaški atletski klub i opština Vrbas, u nedelju 19. septembra će za saobraćaj biti zatvorene pojedine ulice kao i tranzitni putevi.

Start i cilj trka je na Trgu Nikole Pašića, a kroz samo gradsko jezgro organizovane su trke na 5 i 10 kilometara, a osim ovih sertifikovanih trka, biće i takmičenja za najmlađe koja počinju u 10 časova, kao i simbolična trka na jedan kilometar u kojoj će učestvovati uniformisani pripadnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vojske i policije.

Budući da manifestacija traje od 8 do 14 časova navedenog dana biće i zatvoren saobraćaj u ulicama:

- Maršala Tita od raskrsnice sa ulicama Peta proleterska (Lidl) do raskrsnice sa Njegoševom (pijaca sredom),

- Njegoševa ulica, od raskrsnice sa Maršala Tita i Ivana Milutinovića (pijaca sredom) do raskrsnice sa ulicom Svetozara Markovića (Prva MZ),

- ulica Svetozara Markovića, od raskrsnice sa Njegoševom ulicom (Prva MZ) do skretanja u Bačku ka ulici Narodnog fronta,

- ulica Bačka, od raskrsnice sa Svetozara Markovića do skretanja u Narodnog fronta,

- ulica Narodnog fronta, od skretanja iz Bačke do Vinogradskog mosta,

- ulica Pete proleterske, od Vinogradskog mosta do raskrsnice sa ulicom Save Kovačevića,

- ulica Sava Kovačević, od raskrsnice sa ulicom Pete proleterske do raskrsnice sa ulicom Bude Tomovića,

- ulica Bude Tomovića, od raskrsnice sa Sava Kovačević do raskrsnice sa ulicom Maršala Tita.

Prilikom održavanja manifestacije mogu se koristiti sledeći obilazni pravci: Oktobarska ulica, Danila Bojovića, Njegoševa, Petra Šeguljeva, Svetozara Markovića i Ise Sekickog", saopštila je Samanta Tot, predsednica Vrbaškog atletskog kluba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.