Izmena saobraćaja u delu Temerinske i ulice Radoja Domanovića sutra od 8 i 12 časova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Sep.2021, 13:06

Izmena saobraćaja u delu Temerinske i ulice Radoja Domanovića sutra od 8 i 12 časova

Radi provere opterećenja nadvožnjaka u Temerinskoj ulici, Gradska uprava za saobraćaj i puteve izdala je rešenje kojim se određuje zabrana saobraćaja u dve srednje saobraćajne trake ispod nadvožnjaka, u petak, 17. septembra 2021. godine od 8.00 do 16.00 časova.

Takođe, rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, a radi provere opterećenja nadvožnjaka u ulici Radoja Domanovića, određena je zabrana saobraćaja u petak, 17. septembra 2021. godine od 12.00 do 18.00 časova, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Novi Sad: Zbog radova zabrana saobraćaja

Izvor: B92, 17.Sep.2021, 11:00

Temerinska i ulica Radoja Domanovića biće danas u poslepodnevnim časovima zatvorene za saobraćaj, saopštila je Gradska uprava za saobraćaj i puteve.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.