Izložba Zdravlje je bogatstvo danas na Petrovaradinskoj tvrđavi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jun.2020, 11:11

Izložba "Zdravlje je bogatstvo" danas na Petrovaradinskoj tvrđavi

Povodom neodržavanja 19. Baby exita a u duhu preporučenih mera kriznog štaba izložba "Zdravlje je bogatstvo" ima posebnu misiju da obeleži prethodno vreme i podvuče značaj brige o zdravlju.

Tim povodom počasno mesto je pozvan da ima Klinički centar Vojvodine da predstavi duh teških vremena kroz profesiju ali i reakcije dece i ljudi. Ovaj skroman događaj je usmeren pre svega na izložbe kako bi se ispoštovao duh preporuka kriznog štaba o razdvojenosti, a svim posetiocima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je obavezna maska. Ta maska će biti predmet ocenjivanja i nagrada i zato se preporučuje porodici a posebno mladima da je iscrtaju, osmisle dizajn i masku učine "porodičnim brendom".

Pored ove izložbe biće i izložba "Volim Novi Sad, autora Dragana Kurucića, izložba "Lepih trenutaka", festivala Baby exita, izložba "Pozitivni junaci na internetu", poneki učesnik kao pomoć realizaciji. Osnovna ideja je da ovaj događaj bude velika šetnja porodice na Petrovaradinskoj tvrđavi a na kraju da se završi u "Ulici kreativnosti".

Festival porodice će predstaviti "Đački planer", pomoć osnovcima da upravljaju obavezama i "Veseli bukvar", igra za ohrabrivanje đaka prvaka.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.