Izložba Milana Grahovca u Galeriji Terra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2017, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Milana Grahovca u Galeriji Terra

U kikindskoj Galeriji Terra za večeras u 20 sati najavljeno je otvaranje izložbe Milana Grahovca, zrenjaninskog umetnika – grafičara.

Nakon diplome Akademije umetnosti u Novom Sadu 1989. u klasi profesora Jovana Rakidžića, Milan Grahovac je u Holandiji 1991–1992 specijalizovao grafiku-litografiju na Grafičkom odseku Akademije lepih umetnosti "Minerva" u Groningenu. Magistrirao je 1997. na Odseku za crtanje Akademije umetnosti u Novom Sadu u klasi profesora Milana Blanuše.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
Član je ULUV-a od 1991. i ULUS-a od 2003. godine. Više puta je nagrađivan za svoj rad. Izlagao je samostalno u zemlji i inostranstvu, a učestvovao je i na više kolektivnih izložbi.

Istražuje u različitim medijima, kao što su slikarstvo, crtež, objekti, instalacije, performans.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.