Izložba Jovanke Ulić Čuvarice snova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Nov.2016, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izložba Jovanke Ulić "Čuvarice snova"

U Galeriji Saveza udruženja likovnih umetnika Vojvodine u Novom Sadu večeras u 19 časova biće otvorena izložba "Čuvarice snova" autorke Jovanke Ulić.

Jovanka A. Ulić je rođena 1960. godine u Novom Sadu. Diplomirala na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, smer grafike. Na istoj Akademiji odbranila je i magistarsku tezu pod nazivom „Linearna struktura prirode" na katedri za crtež.

Članica je SULUV-a od 1986. godine, navodi se u pozivu.

Zaposlena na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu kao profesor za oblast Likovnih umetnosti.

Postavka će moći da se pogleda do 19. novembra.

Galerija SULUV-a nalazi se na Bulevaru Mihajla Pupina 9.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.