Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Feb.2024, 00:58

Izložba "Etički izazovi novih tehnologija" otvorena u "Svilari"

Kako funkcioniše Chatgpt, produkt veštačke inteligencije, koji problemi stoje iza njega i preti li da zameni brojne profesije - samo su neka od pitanja koja je pokrenula izložba "Etički izazovi novih tehnologija: Chatgpt i obrada prirodnih jezika", otvorena večeras u kulturnoj stanici "Svilara" u Novom Sadu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izložba o veštačkoj inteligenciji u Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu: „Društvene vrednosti trebalo bi da budu integrisane u razvoj novih tehnologija“

Izvor: Danas, 07.Feb.2024

U Kulturnoj stanici Svilara u Novom Sadu sinoć je otvorena izložba pod nazivom "Etički izazovi novih tehnologija: ChatGPT i obrada prirodnih jezika“, koju će posetioci moći da pogledaju sve do 29. februara.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.