Izgradnja sportske hale u Sivcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Avg.2017, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgradnja sportske hale u Sivcu

Opština Kula ne spada među bogatije u Vojvodini, ali uspeva da iz svojih budžetskih sredstava svake godine finansira po jedan krupniji komunalni infrastrukturni projekat. Ove godine jedna od najvećih investicija u opštini Kula vredna 82 miliona dinara, je izgradnja sportske hale u Sivcu.

Tako je krajem prošle godine završena rekonstrukcija Kramerove ulice u centru Kule vredna 54 miliona dinara. Ove godine u opštini su odlučili da investiraju u izgradnju sportske sale u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Sivcu, a bez obzira na velike vrućine radovi teku po planu.

Ove godine jedna od najvećih investicija u opštini Kula vredna 82 miliona dinara, je izgradnja sportske hale u Sivcu koji je sa preko osam hiljada stanovnika najveće selo u Vojvodini.

Radovi teku punom parom, pa će sportisti, uključujući naravno i čuveni rukometni klub, uskoro dobiti adekvatan prostor za trening i takmičenja.

O potrebi izgradnje sportskog centra u Sivcu govori se već dugo, a od više ponuđenih idejnih rešenja opština se opredelila za projekat višenamenskog i energetski efikasnog objekta.

Rok za završetak građevinskih radova je kraj oktobra, a do kraja godine biće završeni i svi zanatski radovi.

Opština je odlučila da ovu investiciju u potpunosti realizuje iz sopstvenih budžetskih sredstava.

Budući sportski centar nalazi se u širem centru Sivca u neposrednoj blizini fudbalskog stadiona.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.