Izgradnja četvrtog mosta u Novom Sadu možda već krajem godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Maj.2021, 16:35

Izgradnja četvrtog mosta u Novom Sadu možda već krajem godine

Izgradnja novog, četvrtog mosta u Novom Sadu sa obilaznicom, mogla bi da krene već krajem godine. To je najavio gradonačelnik Miloš Vučević, nakon sastanka sa resornim ministrom Tomislavom Momirovićem, direktorom „Koridora“ Aleksandrom Antićem i kineskim partnerima.

Novi Sad je za korak bliži novom, četvrtom mostu. Na sastanku u Gradskoj kući, predstavljeno je nekoliko tehničkih i vizuelnih rešnja budućeg mosta sa obilaznicom, a izgradnja bi mogla da počne i ranije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nego što je predviđeno.

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada: „Čeka nas ozbiljan posao i oko eksproprijacije i sa bačke i sa sremske strane, verujem da ćemo ovo biti sposobni da radimo u najkraćim mogućim rokovima, poštujući sva pravila i da ćemo dobiti ono što smo kineskim partnerima jasno naglasili da želimo da ovaj most koji će se graditi bude nešto što će biti na razglednicama iz Novog Sada".

Vlada Srbije ispuniće sve, kako bi Novi Sad u najkraćem roku dobio četvrti most, ističe resorni ministar, podsećajući na to da će Srpska Atina dobiti još jedan most u okviru Fruškogorskog koridora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Predstavljena idejna rešenja za novi most preko Dunava

Izvor: B92, 12.Maj.2021

Predstavnici kineske kompanije CRBC predstavili su više idejnih rešenja za izgradnju novog mosta preko Dunava gradonačelniku Novog Sada Milošu Vučeviću i ministru građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislavu Momiroviću...Sastanku je, između ostalih, prisustvovao i v.d. direktora ''Koridora...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.